Ik ben er klaar voor, jij ook ?

 
 

Ik ben An en na bijna 20 jaar actief te zijn geweest in de advertising- & communicatiewereld in commerciële & managementfuncties,  heb ik goede en blije teams gezien en groepen van mensen (want die kan je geen team noemen) die niet functioneerden. Ik heb zelf in fantastische teams gewerkt en ook het traject afgelegd van een teamlid naar leidinggevende, met serieus wat groeipijnen, waar ik meerdere nachten van wakker lag.

Daarom ben ik einde 2016 een coachingopleiding gaan volgen. In de eerste plaats om mijn toenmalig team beter te kunnen aansturen en mezelf als leidinggevende sterker te maken.  Door deze opleiding en heel veel babbels met mijn team en andere collega’s en concullega’s die ook tegen een aantal pijnen aanliepen, werd de lokroep om hier mee aan de slag te gaan en leidinggevenden en teams te helpen groeien zeer groot.

En zo werd ANDE Coaching & Training geboren.  

ANDE staat niet alleen voor de eerste 4 letters van mijn naam, maar ook voor 'pillar of strength'. En dat is wat ik wil zijn voor de mensen en bedrijven die ik begeleid. En wat iedereen die met mij heeft gewerkt, ook wordt voor zijn of haar collega’s of team.

Never stop learning !  

me.png