happy klanten

Blije & tevreden klanten,
daar word ik ook blij van!

 
 

Persoonlijke leiderschapscoaching

“An gaf me persoonlijke coaching om een betere team leader te worden, alsook om mijn frustraties over de interne communicatie binnen ons bedrijf aan te pakken. Elke sessie werd ingevuld hoe ik het zelf wilde, we pakten de problemen aan die voor mij het meest dringend of het belangrijkst waren. An was steeds heel geduldig en wist op elk moment de beste aanpak voor elk probleem wat ik naar voren schoof, zonder belerend over te komen. An moedigde me ook aan om alles om te zetten in de praktijk en de resultaten daarvan bespraken we dan, ze stuurde bij waar nodig. Dankzij de coaching van An voel ik me helemaal klaar om elke uitdaging aan te gaan samen met mijn team, het is dus een absolute aanrader voor elke leidinggevende die wilt weten hoe ze haar team verder kan ontwikkelen.”

Katinka Wijckmans, Production Manager
adsomenoise.com

 

FOCUS op sterktes van de mensen

“Uiteindelijk is een bedrijf niet meer dan een verzameling van mensen. Individuen met eigen inzichten, eigen karakters en hun eigen ervaringen die maken tot wie ze zijn. Ik heb altijd gevonden dat hoe diverser die groep van mensen is hoe meer potentieel ze bevat. Alleen moet dat potentieel er natuurlijk ook uit komen. Iedereen in dezelfde richting krijgen, en liefst aan een zekere snelheid, is een uitdaging. An heeft ons daar mee geholpen. Door te focussen op de sterktes van de mensen laat ze hen zien hoe ze door zichzelf te blijven kunnen bijdragen aan het succes van het bedrijf. An heeft een ruime praktijkervaring en de nodige theoretische modellen om iedere situatie van het nodige toepasbare advies te voorzien. “

Steven Verbruggen, Managing Partner
adsomenoise.com

 

een aanrader voor elk team

“An ondersteunt ons voor onze functioneringsgesprekken. Zo doen alle teamleden een DISC evaluatie via ANDE Coaching zodat we een goed inzicht krijgen in onze eigen én elkaars gedrags- en communicatievoorkeuren. Op die manier leert An ons om zo optimaal mogelijk samen te werken. Individueel gezien kent iedereen daardoor zijn of haar werkpunten die we samen met An omvormen tot duidelijke doelstellingen. Een aanrader voor elk team!”

Kel Wouters, CEO
sobuzzy.be